Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Το πρώτο Ελληνικό E-BOOK για την φροντίδα και διαχείριση αλόγων?

Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω, 
και ελπίζω να το βρείτε ενδιαφέρον,
ότι ξεκινήσαμε διαδικασίες να δημιουργήσουμε ένα ηλεκτρονικό βιβλίο
για την φροντίδα και διαχείριση των αλόγων,
ένα εγχειρίδιο που πιστεύω θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε όσους ασχολούνται με τα άλογα σε προσωπικό επίπεδο ώς ιδιοκτήτες ή υπεύθυνοι για την φροντίδα αλόγων.
Θα αποτελείται απο πάνω απο 100 σελίδες, εμπλουτισμένο με διάφορες χρήσιμες και απαραίτητες  πληροφορίες σε απλή και εύκολα κατανοητή σύνταξη για όλους, κάθε ηλικίας.
Με συμβουλές, τιπς, έμφαση στα πιο σημαντικά και απαραίτητα καλύπτοντας όσο περισσότερο γίνεται την πλήρη ύλη που απαιτείτε για να προσφέρουμε σε ένα άλογο ότι χρειάζεται σύμφωνα με τις ανάγκες του. Μερικά κεφάλαια ήδη έχουν δημοσιευθεί στο blog οπότε μπορείτε να πάρετε μια πρώτη ιδέα.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να στείλουν απο τώρα τις παραγγελίες τους στο etta@otenet.gr

Είναι ένας κόπος πολλών ετών, περιέχει την ύλη που διδάχθηκα στο κολέγιο του Bishop Burton στην Αγγλία αλλά και στην σχολή Αναβατών ιπποδρόμου όπως επίσης και πληροφορίες που επέλεξα και συμπλήρωσα στα περιεχόμενα απο πηγές στο ίντερνετ που θεώρησα πιο χρήσιμες για τον πιο αρχάριο έως πιο έμπειρο ιδιοκτήτη αλόγου.
Ίσως περιέχει κάποια ορθογραφικά και συντακτικά λάθη αλλά έχω προσπαθήσει και προσπαθώ για το καλύτερο αποτέλεσμα που θα δικαιώσει μια τέτοια προσπάθεια.

Το e--book θα στέλνεται με email σε μορφή αρχείου exe ή zip,
θα είναι σε μορφή flip pages το πιθανότερο και επιλογές zoom, εκτύπωσης και άλλα,
με ένα τυπικό προσιτό για όλους αντίτιμο.

Όταν θα ολοκληρωθεί θα αναρτηθεί στο blog αλλά και στο φόρουμ και σελίδα μου στο facebook.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου